14.3.2013

MY DAY

AAMU
043
Aamulla olin aatellut herätä ajoissa et ehtisin kuvaamaan kunnolla aamulla, mutta tottakai just tänään sit piti nukkuu pitempään mitä yleensä. Aamusta ei siis paljon kuvia, mutta ei silloin kyl ikinä mitään tapahdukaan :D
Meillä oli tänään aamulla nou hätä-juttu paloasemalla. Sen olis pitänyt kestää 3h, mutta jo alle tunnin jälkeen kaikki oli valmiina. Paloasemlla me mentiin ryhmissä erilaisille pisteille, joissa meidän piti tietää mitä tehdä kun joku palaa jne. 
KOULUSSA
Tää torstai oli vähän erilainen kun yleensä. Äikän tunnilla katottiin jonku ihme sarjan jaksoja (en vieläkään muista sen nimee), mut ihan outo ohjelma kumminkin :D Liikan jälkeen olikin sitten ykoo ja maantietoo, jossa tehään portfoliota ja mun ei oikein edisty, onneks koko kevät aikaa!
Jeee peiliteini kuva :D
ILTA
Illalla en tehnyt paljon mitään. Olin koneella ja aloin lukee kirjaa äikkää varten. En tiiä yhtään miks meidän piti lukee kirja, mut ens viikolla selviää. Illasta ei sitten mitään muita kuvia, aattelin vielä tehä lihaskuntoo tänään ja kattoo gossip girlii. Tästä my day postauksessa ei tullut ihan sellanen kun olin aatellut, mutta kertokaa te et mitä mieltä olitte tästä?

6 kommenttia:

 1. ihana blogi sulla ja sellanen jota jaksaa lueskella !
  oot myös tosi kaunis (:

  käythän kattoo meiänkin blogin :
  letsgetlostheyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. kiitoss :)
  käyn kurkkaa!

  VastaaPoista
 3. tykkäsin tosi paljon tästä postauksesta! ihan sika kivoja nuo kuvat koska ne on niin kirkkaita :) ja oot tosi kaunis!
  http://getagrip-oona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Haha sulla on torkutkin valmiina! :D Mä yritän aina illalla uskotella itelleni, että pystyn kyllä nousee ekalla yrittämällä. Tänäkin aamuna torkutin sit kuitenkin tunnin :<

  → The Realm of Maria

  VastaaPoista