19.5.2013

Birthday




Tänään mulla oli synttärit, jee 15.v. :) Koko päivä menikin melkeen siinä kun oltiin juhlimassa erään tutun 50v. ja mun 15v. synttäreitä (samana päivänä molemmilla). Juhlissa näin sukulaisia ja söin tosi tosi hyvää ruokaa, söinki niin paljon et tuli iha huono olo ja vieläki oon iha täynnä (perus juhlien jälkee :D). En oo nyt lähiaikoina kirjotellu mitään kuulumisia; Oon ollut hesassa, säbäturnauksessa siiitä on kyl jo 2 viikkoo aikaa, sit toisen kerran taas hesas kavereitten kaa viikko sitten. Ostin rippijuhlii mekon, vielä ne kengät pitäis jostai löytää. Kesä on tullut vihdoin ja oonki ottanu ahkeraan aurinkoo, haluun ruskettuuu!  Oon myös syöny jo ihan mukavasti jäätelöö, sekä tehny koulujuttuja ku niitä kokeita on iha kivasti + portfolio pitäis olla valmis ens viikol, tosin se on mulla melkeen valmis. Ja tottakai lätkää oon kattonu, ei vitsi kun suomi ei nyt pronssille päässy :( Tulipas sekavaa tekstiä, mutta tulipahan nyt viimeaikojen kuulumiset päivitettyy.

6 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihana blogi sulla onkaan! :) Tykkään ihan sairaasti näistä hyvälaatusista kuvista. Mua kanssa harmittaa, koska Leijonat nousi pelin lopussa niin upeasti, ettei se voitto ollut todellakaan kaukana. :/ Ja kuitenkin, kun toi oli Jalosen viimeinen kausi MM-valmentajana, niin olisi ollut kiva jos Leijonat olis voittanut sille vielä pronssin. Mutta eipä voi mitään. Hienosti ne kuitenkin pelas ja ylitti kyllä koko kansan odotukset. :) Kohta pitää alkaa kannustamaan Sveitsiä, ettei vaan Ruotsi vie sitä kultaa. ;) Oon ihan varma, että voitetaan ensi keväänä; mulla on ollut sen 2011 voiton jälkeen sellanen olo, että seuraavan kerran me saadaan kulta keväällä 2014. Haha. :D Mutta joo sori tää ylipitkä kommentti ja paljon onnea synttäreiden johdosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii kiitos paljon ihanasta kommentista, piristi kyl mun aamua, kun ulkona ei paista aurinkokaa ja muutenki väsyttää. Harmi kun, Ruotsi nyt voitti Sveitsin, olin sveitsin puolella. Kyllä se kulta vielä suomeen tulee, toivotaan et ens vuonna! :)

      Poista
  2. sulla on tosi kivoja kuvia, ja blogis on ihan huippukiva!
    Oot tosi kaunis ja näytät paljon vanhemmalta kun 15 v! :)

    http://all-these-moments--emma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Mulla oli sun ikäisenä myös raudat ja en olisi ikinä uskaltanut hymyillä noin leveästi kuin sinä! Sulla on kaunis hymy ja arvostan todella paljon sitä, että hymyilet hampailla. Itse vihasin rautojani ja hymyäni tuolloin ja peittelin suutani usein nauraessani. Kesti pitkään rautojen poiston jälkeen, että hammashymy palasi. Olet nätti tyttö ja sun blogi vaikittaa todella kivalta :) Jatka samaan malliin!

    http://ellanooran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itsekään vielä vähän aikaa sitten ikinä hymyillyt hampaat näkyvissä, sitten päätin ettei raudat haittaa. Nyt hammashymy on taas ihan ok. Kiitos!

      Poista